Jeśli mamy całe mięso, najpierw kroimy je na plastry. Plastry wieprzowe nałożyć na folię spożywczą tłuczkiem do mięsa. Posolić i posypać przyprawami do smaku.
Następnie obtaczamy je z obu stron w mąkę. Pieczemy z jednej strony, a z drugiej na gorącym oleju.
Oczyścimy cebulę. Pokroić w paski. Oczyszczone grzyby czyścimy na mniejsze kawałki.
Wszystko razem usmażyć w miękkim oleju roślinnym. Możemy posolić i doprawić do smaku. Ułożyć upieczone plastry mięsa obok siebie na blasze wyłożonej papierem do pieczenia.
Nakładamy na nie sos, który mieszamy z tej samej części ketchupu i majonezu. Na każdym arkuszu mięsa ułóż mieszankę pieczarek i cebuli. Następnie przykryj wszystko warstwą startego sera.
Włóż do nagrzanego piekarnika. Piec w 160 ° C przez 30 minut.