Wykonany jest z fasoli, dzięki czemu zachowuje swoją przezroczystość nawet po ugotowaniu. Korzyści z takiego makaronu są większe niż z jakiegokolwiek innego. Mówią, że to ulubiona potrawa samurajów i współczesnych sportowców.
Bogaty w witaminę E, białko (jak we wszystkich roślinach strączkowych), minerały i błonnik. Pozostaje tylko nauczyć się, jak prawidłowo go ugotować, ale na pewno nie będziesz miał z tym żadnych problemów.
Najpierw namocz makaron w przegotowanej wodzie przez 10-15 minut.
Na patelni z masłem usmaż kawałki mięsa aż się zarumienią.
Do wołowiny dodaj cebulę, posiekaną na półpierścienie i smaż, aż będzie przezroczysta, od czasu do czasu mieszając.
Następnie dodaj paprykę i marchewki pokrojone w paski. Smaż jeszcze 5 minut, następnie dodaj sól, pieprz, kolendrę.
Następnie do smażenia dodaj ogórek i zmiażdżony czosnek, wymieszaj i dodaj makaron.
Wlać sos sojowy rozcieńczony wodą i octem. Dokładnie wymieszaj i duś przez kilka minut. Gotowe! Możesz podawać danie na stół!