Na 1-szy krem:
Na 2-gi krem:
Do dekoracji:
Ubij jajka z cukrem, cukrem waniliowym i szczyptą soli. Podczas ubijania do masy dodaj olej, mleko, a następnie mąkę z proszkiem do pieczenia. Formę o średnicy 24 cm wyłóż papierem do pieczenia i wlej do niej ciasto. Piecz w piekarniku nagrzanym do 180 ° C przez około 25 minut.
Teraz przygotuj pierwszy krem. Wlej mleko do garnka, dodaj przesianą skrobię kukurydzianą, torebkę budyniu waniliowego, dobrze wymieszaj i ugotuj. Pozostaw do ostygnięcia na 10 minut. Wyjmij upieczone ciasto z piekarnika, nakłuj w kilkunastu miejscach wykałaczką, polej mlekiem. Wlej pierwszy przygotowany krem na ciasto i przykryj folią spożywczą.
Czas przygotować drugi krem. Do garnka wlej sok pomarańczowy, dodaj budyń karmelowy i gotuj do zgęstnienia masy.
Pokrój banany w kółka i polej sokiem z cytryny. Następnie ułóż je na warstwie kremu. Banany polej kremem pomarańczowym, równomiernie rozprowadź, przykryj folią spożywczą i przechowuj w lodówce na 2-3 godziny.